Okay, I'll be the newbie. [resolved]

sign up sign in

I've grabbed flow, snow and luxe and was going to have a play around but I've run into a few issues setting up FlashDevelop. The commandline works fine so it's not a blocker or anything but as a smooth install and usable editor setup is important to getting users onboard I thought it would be worth posting.

I followed the setup instructions and installed the fdz file that was in the luxe library setup directory and set the auto-complete to "CompletionServer" and I was then able to start a new luxe project. When I tried to follow the instructions about adding the libraries to the project settings it turned out that they were already there.

Unfortunately, auto-complete doesn't work. When I try triggering it by typing something like 'luxe.' I don't get any atuocomplete options and the output window prints:

Error:[file_contents,C:\Data\Dev\HaxeToolkit\haxe\lib\snow/.current]

Also, it doesn't look like the build/test process is setup. I
just get options for release/debug, no targets and selecting build results in the following output:

Running process: C:\Program Files\FlashDevelop\Tools\fdbuild\fdbuild.exe "C:\Data\Dev\haxe\luxetest2\luxetest.hxproj" -ipc 92676ff6-35af-4787-a5be-bd262838faa0 -version "3.1.3" -compiler "C:\Data\Dev\HaxeToolkit\haxe" -notrace -library "C:\Program Files\FlashDevelop\Library" -target "" Building luxetest
Running Pre-Build Command Line...
cmd: haxelib run flow build --release
[file_contents,C:\Data\Dev\HaxeToolkit\haxe\lib\flow//.current] Build halted with errors.
Done(1)

Forgive me if I've missed something simple/obvious. I haven't spent much time with FlashDevelop or Haxe barring running a few HaxeFlixel samples. I'm using version 4.6.4.1 of FlashDevelop, by the way, which appears to be the latest build.

Tags
helpluxeflashdevelopresolved